Diensten .

Uitzenden
Werving & selectie
Detacheren
ZZP-bemiddeling
Vakantiebaan
Leerbedrijf

Uitzenden

Het meest flexibele dienstverband dat Strikt Uitzendbureau te bieden heeft is het uitzenden. Bij deze vorm profiteert u van goede opgeleide, gemotiveerde en direct inzetbare medewerkers waarvan u alleen de gewerkte uren betaalt. U loopt verder geen enkel werkgeversrisico’s. Wij regelen alles voor u! Van werving, selectie, personeelsadministratie tot het uitbetalen van de salarissen. Dat bespaart u veel tijd en administratieve gebeuren.

Meer weten
Man Veiligheidstrui GEEL 500x500

Werving & selectie

Bij werving en selectie verzorgt Strikt Uitzendbureau het wervings- en selectieproces van een medewerker. Aan de hand van een functieprofiel zullen wij de geschikte kandidaat aanbieden. De medewerker komt rechtstreeks bij u, opdrachtgever, in dienst. Voor werving & selectie geldt: no cure, no pay. Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer de juiste medewerker bij de opdrachtgever start brengen wij een ‘werving & selectie fee’ in rekening.

Meer weten

Detacheren

Detachering is een vorm van uitzenden die overwegend wordt toegepast bij langdurige projecten of bij specialistische functies. Continuïteit is hierbij een belangrijke randvoorwaarde voor productiviteit en succes! Hieraan voldoet Strikt Uitzendbureau door de detacheringmedewerkers in dienst te nemen voor de volledige duur van het project. Met detachering bent u verzekerd van de juiste persoon op de juiste plaats voor de volledige duur van het project.

Meer weten
Man Met Veiligheidshelm GEEL 500x500

ZZP-bemiddeling

Wij koppelen opdrachtgevers aan ZZP-ers die beschikken over de juiste vaardigheden, passend bij de opdracht. Wij verzorgen daarbij alle administratieve zaken zoals het juiste contract, controle van de papieren en vaardigheden, verzekeringen en wij verzorgen de facturatie. Daarnaast adviseren wij u graag over actuele ontwikkelingen. Strikt Uitzendbureau hanteert de regels comfort actuele wet- en regelgeving.

Meer weten

Vakantiebaan

Vakantiekrachten kunnen soms hard nodig zijn tijdens de zomermaanden. Het team van Strikt Uitzendbureau zorgt voor betrouwbare vakantiekrachten die hun handen graag uit de mouwen steken en graag een zakcentje willen verdienen.

  • Vakantiekracht: Zoek jij een vakantie/bijbaan/weekendbaan?
    Schrijf je dan in of bel 06-83992712.
  • Werkgever: Heeft u in deze vakantieperiode(n) een tekort aan personeel? Bij ons vindt u personeel in verschillenden sectoren zoals schoonmaak, horeca, land- en akkerbouw, logistiek etc.
Werkgever, meer weten?Student/Scholier, meer weten?
Schoonmaakster GEEL 500x500

Leerbedrijf

Strikt Uitzendbureau is erkend als leerbedrijf. Onze doelstelling is hierbij het bevorderen van kennis en het behouden van vakmanschap. Aandacht voor scholing leidt bovendien tot bredere inzetbaarheid en meer doorstroming van uitzendkrachten. Voor u als opdrachtgever vergroot dit de kans op kwalitatief passende kandidaten.

Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .