Even voorstellen.

Guido Wind.

 

Geboren en getogen in het prachtige Vollenhove. Ik volg mijn passie en hou van uitdagingen. Dit gebruik ik in alles wat ik doe. Mijn hobby’s hebben allemaal met 1 woord te maken, namelijk: voetbal. Zo ben ik van jongs af aan al speler bij sv VENO en ben ik bij deze club ook begonnen aan mijn trainerscarrière. Toen nog als groentje, nu met opleiding UEFA A in de pocket. Ik spot iedere kans voor mezelf en streef er altijd naar om daarin te scoren.

Ondertussen ben ik tien jaar actief in de uitzendbranche en durf mijzelf een gewilde speler te noemen: een specialist. Het leuke aan de uitzendbranche zijn de uitdagingen op verschillende vlakken. Enerzijds de werknemer aan hun droombaan helpen, die perfecte match tot stand te brengen. Ik vind het hierin belangrijk om goed te luisteren naar de wensen en behoeften van de kandidaat. Hierdoor kan ik hem/haar goed koppelen aan een potentiële werkgever. Door deze aanpak heb ik in het verleden vele juiste matches gemaakt. Anderzijds vind ik het meedenken met de klant, in complexe personeelszaken, een leuke en mooie uitdaging.

Ik zie mijn werk als mijn hobby. Uitzenden en voetballen hebben zoveel raakvlakken met elkaar. Mooie uitdagingen, elke keer opnieuw! Vandaar dat ik spot. selecteer. & scoor.