Even voorstellen.

Livai Vos.

 

Hey! Mijn naam is Livai Vos, ik ben 24 jaar oud en woon in Kampen. Ik ben sinds 1 juli 2024 werkzaam bij Strikt Uitzendbureau en kijk enorm uit naar mijn tijd hier! Ik heb een commerciële opleiding gevolgd en ben daarnaast werkzaam geweest in diverse commerciële functies, waardoor ik een breed scala aan kennis en ervaring heb opgedaan.

Het leuke aan het werken in de uitzendbranche vind ik het vele contact met diverse mensen en de blije gezichten na het vinden van een geschikte nieuwe baan.  Een luisterend oor en duidelijke communicatie brengen ons samen een stap dichter bij succes. Het effectief luisteren naar zowel de behoeften van opdrachtgevers als de verwachtingen van de kandidaten, stellen mij in staat om toekomstgericht te denken en bij te dragen aan het succes van alle betrokken partijen.

Naast het werk ben ik veel te vinden op het voetbalveld bij Go-Ahead Kampen, waar ik speel op het middenveld. Daarnaast blijf ik graag fit in de sportschool of op de padelbaan. Verder mag ik graag op reis om nieuwe plekken te ontdekken en met vrienden/familie op stap.

Wil jij meer te weten komen over mijn achtergrond of ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of geschikte kandidaten? Twijfel dan niet en neem contact met mij op via 06-51575205 of livai@striktuitzendbureau.nl! Ik kom graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken.

#wijzijnstrikt #striktuitzendbureau #spot #selecteert #scoort