Leerbedrijf

Jouw springplank naar de toekomst: Strikt Uitzendbureau als jouw leerbedrijf! Persoonlijke groei, diversiteit in je werkzaamheden en een team dat voor je klaarstaat om je te ondersteunen.

Ben je op jacht naar een stage die niet alleen leerzaam is, maar ook nog eens je carrière een kickstart geeft? Zoek niet verder! Strikt Uitzendbureau is jouw springplank naar de toekomst. 🚀

Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau; wij zijn een erkend leerbedrijf! Dit betekent dat we groen licht hebben van de SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) om jou een stageplek te bieden die niet alleen gezellig en leerzaam is, maar ook nog eens officieel erkend. Klinkt goed, toch?

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Als trotse bezitter van het certificaat erkend leerbedrijf, zetten wij ons in voor de ontwikkeling van jong talent in de volgende opleidingen:

Economie en administratie:

  • Commercieel medewerker
  • Consulent commerciële arbeidsbemiddeling (Intercedent)
  • Junior accountmanager
  • Legal, Insurance & HR Services Specialist

Media en vormgeving:

  • Content creator (regionale kwalificatie)
  • Mediaredactiemedewerker

 

Waarom kiezen voor Strikt Uitzendbureau?

  1. Erkend leerbedrijf: Je stage bij ons is niet alleen super leerzaam, maar ook nog eens officieel erkend. Dubbele winst!
  2. Persoonlijke groei: Bij ons sta jij centraal. Jouw ontwikkeling is wat telt. Samen werken we aan jouw toekomst.
  3. Diversiteit in werkzaamheden: Saai is een woord dat je bij ons niet snel zult horen. Elke dag is anders!
  4. Een team dat voor je klaarstaat: Ons team van enthousiaste matchmakers staat altijd klaar met een kop koffie (of thee) om jou te ondersteunen. Samenwerken doen we met een glimlach. 😊

 

Hoe meld je je aan?

Sta je te popelen om aan de slag te gaan? Mooi zo! Aanmelden is een fluitje van een cent. Bel ons of stuur een WhatsApp via 06-23979947. Liever digitaal? Geen probleem! Je kunt je rechtstreeks via ons aanmelden via roberto@striktuitzendbureau.nl of via stagemarkt.nl/Strikt Uitzendbureau. Volg gewoon de link en voilà, je bent al een stap dichter bij je droomstage.

 

Tot slot ….

Bij Strikt Uitzendbureau geloven we dat de juiste stageplek het begin is van een stralende toekomst. En laten wij nou net die plek voor je hebben. Dus, waar wacht je nog op? Jouw nieuwe start begint hier, bij ons. Laten we samen werken aan jouw toekomst. Tot snel!

Strikt Uitzendbureau Erkend Leerbedrijf SBB
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .