Even voorstellen.

Eva Moritz.

 

Sinds maart 2022 ben ik werkzaam voor Strikt Uitzendbureau, hoogtijd om mijzelf voor te stellen. Mijn naam is Eva Moritz, sinds 2016 werkzaam in de uitzendbranche. En ik zie mij nog jaren werken in dit mooie vak, waar ik mensen kan helpen in hun ontwikkeling, handvatten kan geven voor het werkleven waar zij hopelijk lang profijt van hebben. Dat verveelt natuurlijk nooit. Naast mijn werk, voetbal ik al zo’n beetje net zolang als ik kan lopen en dat is al heel lang 😉. Teambuilding is hierin de sleutel tot succes en plezier en ik vergelijk dit met mijn werk waarin ik in beide mijn passie kan laten spreken.

Bij Strikt ben ik werkzaam als recruiter, waarin ik een betrouwbare factor wil zijn voor werkzoekenden en onze opdrachtgevers. Ik hoop dat het vertrouwen zich op de langere termijn uit zal betalen om zo het verschil te kunnen maken. Afspraak = afspraak, dat staat voor mij buiten kijf!

Het dynamische in de uitzendbranche spreekt mij aan, geen dag is het zelfde omdat je met mensen werkt. Ieder mens zijn eigen benadering, talent en denkwijze. Voor mij zit de uitdaging in deze te ontdekken, om zo de beste match te kunnen maken met onze opdrachtgevers. Wensen samenbrengen, dat is eigenlijk wat ik dagelijks doe. En dat doe ik met veel plezier, samen met mijn fijne collega’s, met dezelfde drive, dat werkt prettig. De deuren bij Strikt Uitzendbureau staan open. Voor mij is het prettig om de mensen eindelijk weer in het echt te kunnen ontmoeten in plaats van enkel online. Ik hoop jou snel te ontmoeten bij ons aan de Putsteeg 2 in Vollenhove of neem contact met mij op voor een kennismaking via 06-83992712.

#wijzijnstrikt #striktuitzendbureau #spot #selecteert #scoort