Opleiden medewerker

Met het opleiden van jouw medewerker investeer je in individuele groei en optimaliseer je je bedrijfsresultaat. Door continu veranderende en verscherpte regelgeving alsmede de automatisering, moeten bovendien de kwalificaties van jouw medewerkers vaak snel bijgesteld worden.

De uitdaging van de hedendaagse arbeidsmarkt

De toenemende vergrijzing leidt tot een verlies aan kennis en ervaring binnen je bedrijf. Deze ontwikkelingen vragen om medewerkers met kennis, maar die ook bereid zijn om in zichzelf te blijven investeren door middel van (bij)scholing.

Onze oplossing: opleiding en bijscholing

Ervaar je ook een groeiende mismatch op de arbeidsmarkt? Wij zien voldoende mensen naar een baan zoeken, maar vaak ontbreekt het bij sollicitanten aan de vereiste kennis, competenties en vaardigheden. De oplossing is simpel: zoek een gemotiveerde kandidaat en leid deze verder op in jouw eigen omgeving.

Hoe Strikt Uitzendbureau kan helpen

Wij kunnen desgewenst jouw nieuwe medewerker opleiden/(bij)scholen, zodat hij of zij over de juiste kwalificaties beschikt. Kies je ervoor om je medewerker (bij) te scholen in samenwerking met Strikt Uitzendbureau, dan:

  • kan jouw medewerker een opleiding/cursus volgen die afgerond wordt met een diploma of certificaat
  • jouw medewerker(s) kunnen individueel of met een groep de cursus/scholing volgen

Bij vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Strikt Uitzendbureau Diensten Opleiden Medewerker
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .