Vakantiewerk via Strikt Uitzendbureau

Vind jouw vakantiebaan via Strikt Uitzendbureau. Wil jij bijverdienen tijdens de vakantie en ben je op zoek naar een tijdelijk vakantiebaan. Schrijf je gratis in en solliciteer op vakantiewerk bij jou in de buurt!

Geld verdienen in je vakantie?

Met regelmaat zijn wij op zoek naar medewerkers voor in de vakantieperiodes. Dit kunnen verschillende soorten werkzaamheden zijn. Hierbij moet je denken aan functies in de horeca, productie en in de schoonmaak.

Hoe vind jij leuk vakantiewerk?

Dat is heel simpel! Ga naar onze website en klik op de plaats waar jij wilt werken en check welke vakantiebaan/bijbaan daar te vinden zijn. Je kunt reageren door je in te schrijven met je cv. In je motivatie vragen wij om antwoord te geven op de volgende vragen:

  • van wanneer tot wanneer ben je beschikbaar?
  • hoeveel uren ben je per week beschikbaar?
  • ga je op vakantie? Zo ja wanneer?
  • wil je overdag en/of in de avond werken?
  • wat voor soort werkzaamheden wil je gaan doen?

Je bent van harte welkom bij ons in Vollenhove om je in te schrijven voor vakantiewerk. Wij zijn gevestigd aan De Putsteeg 2 in Vollenhove en zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 08:30 tot 17:00 uur.

Zoek jij een leuke vakantiebaan, omdat je graag wil bijverdienen in de vakantie? Wij hebben de leukste vakantiebanen voor jou!

Bij vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Strikt Uitzendbureau Vakantiewerk
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .