Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

Welkom bij Strikt Uitzendbureau

Strikt Uitzendbureau is meer dan een uitzendbureau. Wij zijn de verbindende factor tussen werkgevers en werkzoekenden, die er alles aan doen om de juiste match te vinden. Wat ons onderscheidt van andere uitzendbureaus is onze klantgerichte werkwijze, onze hoge kwaliteit dienstverlening en specialistische vakkennis. Doordat wij een klein en hecht team zijn weten wij van elkaar wat de behoeftes en wensen van onze opdrachtgevers én van onze werkzoekenden zijn. Daarom staat persoonlijke aandacht centraal in onze werkwijze. We gaan graag met je in gesprek.

“Ons doel is om lange en succesvolle samenwerkingen te creëren tussen werkgevers en werknemers”.

Hét uitzendbureau in jouw regio

Ongeacht of het een vaste of een tijdelijke invulling van een functie betreft. De juiste kandidaat bij de juiste werkgever plaatsen is ons doel! Daarnaast bieden wij onze uitzendkrachten opleidingen aan om zich (verder) te ontwikkelen. Wij staan 24/7 voor je klaar, hebben geen 9 tot 5 mentaliteit en kun je te allen tijde op onze service rekenen! Voor een lekkere kop koffie/thee en een informatief gesprek ben je van harte welkom in de Putsteeg 2 in Vollenhove.

Neem contact op

Vanuit ons uitzendbureau in Vollenhove zet team Strikt zich graag in om voor jou de juiste kandidaat te vinden. Wanneer je ons inschakelt zul je aangenaam verrast zijn door onze service. Voor meer informatie kun je contact opnemen via 0527-205051 of een bericht achterlaten in het contactformulier.

Wij zijn aangesloten bij

  • ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen
  • NEN 4400-1 uitsluiting inlenersaansprakelijkheid in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid
  • VCU-VIL gecertificeerd

Samengevat

  • Ervaren arbeidsbemiddelaars
  • Altijd grondig gescreende kandidaten
  • Persoonlijke aanpak
  • Meedenkend in kleine en grote oplossingen

team strikt .