ZZP-bemiddeling

Het inschakelen van ZZP’ers via ZZP-bemiddeling kan een prima alternatief zijn voor personele uitbreiding of het inhuren van uitzendkrachten. Bijvoorbeeld omdat ZZP’ers vaak extra gedreven zijn en beschikken over eigen vervoer en gereedschappen. Bovendien is het natuurlijk aantrekkelijk om ZZP’ers op projectbasis in te huren, zodat je snel kunt bij- én terugschakelen.

Veiligheid voorop.

Daar staat tegenover dat de wetgeving behoorlijk complex is. Wil je geen risico lopen op ‘conflicten’ met de fiscus? Kies dan voor ZZP-bemiddeling via Strikt Uitzendbureau. Wij vrijwaren je van fiscale risico’s. Onder andere door strenge voorwaarden te verbinden aan het ZZP-schap. Wij verzorgen daarbij alle administratieve zaken zoals het juiste contract, controle van de papieren en vaardigheden, verzekeringen en wij verzorgen de facturatie. Daarnaast adviseren wij u graag over actuele ontwikkelingen. Strikt Uitzendbureau hanteert de regels comfort actuele wet- en regelgeving.

Klaar voor de toekomstige DBA

Hoe de DBA er straks precies uit zal zien, is nog een mysterie, zelf bij de beleidsmakers zelf. Strikt Uitzendbureau volgt de ontwikkelingen rondom de Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties op de voet en past het beleid continu aan, zodat we aan de actuele regelgeving voldoen.

Bij vragen, neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Strikt Uitzendbureau Diensten ZZP Bemiddeling
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .