Detacheren

Detacheren is een vorm van uitzenden, die overwegend wordt toegepast bij langdurige projecten of bij specialistische functies. Met detachering krijg je de beschikking over goede medewerkers, maar loop je als bedrijf niet de financiële risico’s van een vast contract. Het werven en selecteren van de geschikte en gemotiveerde kandidaat neemt Strikt Uitzendbureau jouw uit handen. Deze medewerkers zijn bij jouw aan het werk, maar zijn in dienst van Strikt Uitzendbureau. Zo heeft de medewerker de zekerheid van een contract en goede arbeidsvoorwaarden en jij, als opdrachtgever, hebt de beschikking over gemotiveerde en geschikte medewerkers voor een vooraf overeengekomen periode.

Heb je voor een langere periode gemotiveerde medewerkers nodig, maar kun je nog niet overzien of de behoefte structureel is? Dan is detacheren de oplossing die je zoekt. Met detachering geeft Strikt Uitzendbureau jou de zekerheid van goede medewerkers voor een bepaalde periode, maar zonder financiële risico’s. De medewerkers kunnen voor langere of kortere periodes bij jou aan het werk zijn.

 

Waarom detacheren via Strikt Uitzendbureau?

  • geen risico’s: niet financieel of bij ziekte of arbeidsongeschiktheid
  • verzorgen de werving & selectie
  • betrokken met persoonlijke aanpak
  • ontnemen jouw de contractuele rompslomp
  • meedenkend in kleine en grote oplossingen

Met detachering ben je verzekerd van de juiste medewerker op de juiste plaats voor de volledige duur van het project!

 

Vraag een detachering offerte aan.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Strikt Uitzendbureau Diensten Detacheren
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .