Werving en selectie

Werving en selectie is een dienst geleverd door Strikt Uitzendbureau, gericht op het verbinden van getalenteerde professionals met bedrijven. Door het screenen van geschikte kandidaten helpen wij jouw om het proces van talentwerving te stroomlijnen. Het invullen van een vrij gekomen vacature kost veel tijd en is een veeleisende job. Het bestaat uit diverse stappen waarbij Strikt Uitzendbureau je graag helpt. Om te beginnen met het maken van een profiel van de ideale kandidaat. Vervolgens gaan wij voor je op zoek en maken wij een selectie van de meest geschikte kandidaten. Je ontvangt van ons een uitgebreid CV en samen bepalen we wie er uitgenodigd wordt, eventueel nadat wij de eerste sollicitatie gesprekken hebben gevoerd.

Zodra de juiste kandidaat is gevonden, komt de medewerker rechtstreeks bij jouw, de opdrachtgever, in dienst. Voor werving en selectie geldt bij Strikt Uitzendbureau: No Cure, No Pay. Wanneer wij geen geschikte kandidaat kunnen vinden, worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer de juiste medewerker bij jouw start, dan pas brengen wij een ‘fee‘ in rekening.

Werving en selectie vraagt om specifieke kennis en ervaring en daarom helpen wij je hier graag mee. Wij hebben de kennis en het netwerk en een database van mogelijke kandidaten op elk niveau.

Waarom Werving en selectie aan Strikt Uitzendbureau uitbesteden?

  • bespaart veel tijd; denk aan werving tijd, lezen van sollicitatiebrieven, vacatures plaatsen
  • krijgt alleen geschikte kandidaten. Wij checken referenties en voeren de eerste gesprekken
  • besteedt de werving uit aan een professional met kennis van de regionale arbeidsmarkt
  • kiest voor een uitzendbureau dat actief en met passie voor je op zoek gaat naar de perfecte match

Vraag een offerte aan.

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Strikt Uitzendbureau Diensten Werving En Selectie
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .