Even voorstellen.

Harmien Kwakman.

 

Privé | Mijn naam is Harmien Kwakman en woon samen met Roberto en onze zoon Tygo in Vollenhove. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om thuis gastvrouw te spelen voor vrienden en familie. Daarnaast mag ik graag wandelen, vind ik (hobby) fotograferen erg leuk en houd ik van een goed glas wijn.

Werkervaring | Na mijn Mbo-opleiding (toen nog MEAO 😅) had ik geen idee wat ik wilde gaan doen. Ik kreeg een tijdelijke baan aangeboden bij de Rabobank in Emmeloord op afdeling Verzekeringen, waar ik vervolgens 6/7 jaar ben blijven ‘hangen’. Prima tijd, maar niet mijn ding. Tijd om te gaan jobhoppen. Via verschillende uitzendbureaus (toeval?) bij zeer uiteenlopende werkgevers gewerkt in dito functies. Leuk, maar ik kon nergens mijn creativiteit kwijt. Totdat ik in het onderwijs terecht kwam en mocht werken op de leukste VMBO-bovenbouw school in Heerenveen, OSG Sevenwolden. In een klein team de school draaiende houden. Ik mocht naast de leerlingenadministratie mij ook bezig houden met organiseren, plannen en … ontwerpen! Heerlijk op papier creatief zijn en laat dat laatste mij nou net op het lijf geschreven zijn! Mijn ‘hobby’ was geboren!

Uitzendbureau | Toen Roberto in 2013 als franchisenemer startte met een eigen uitzendbureau nam ik, naast mijn werk in het onderwijs, o.a. de boekhouding, de social media en het content voor mijn rekening. Dit nam uiteindelijk zoveel tijd in beslag, dat ik het onderwijs vaarwel heb gezegd om mij volledig te kunnen richten op het uitzendbureau. Om mijn marketing kennis uit te breiden ben ik opleidingen social media gaan volgen, want deze ontwikkelingen gaan zo razendsnel, bijna dagelijks zijn er nieuwe trends en functionaliteiten!

Strikt Uitzendbureau | Mede-eigenaar zonder uitzendkennis, maar als social-media deskundige! In mijn rol ben ik eindverantwoordelijk, naast mijn administratieve taken, voor het managen van onze social media accounts (hoe verrassend 😉), schrijf ik onze (vacature)teksten en creëer ons content. En ik moet zeggen, tot nu toe een fantastisch avontuur vol onverwachte wendingen en een unieke mix van vaardigheden.

#wijzijnstrikt #striktuitzendbureau #spot #selecteert #scoort