Even voorstellen.

Roy Bakker.

 

Roy Bakker Accountmanager Relatiebeheerder Strikt Uitzendbureau

Roy Bakker, 35 jaar oud en woonachtig in Zwolle. Sinds 1 mei 2024 ben ik werkzaam bij Strikt Uitzendbureau. Mijn professionele achtergrond strekt zich uit over ruim 11 jaar binnen de arbeidsbemiddeling, met een focus op diverse sectoren, met name de bouw en techniek.

Naast mijn werkzaamheden ben ik actief betrokken als voetbaltrainer bij het 2e elftal van vv Hattem, waar ik momenteel mijn laatste seizoen vervul. Voor het volgende voetbalseizoen heb ik besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan en zal ik terugkeren naar mijn oude voetbalclub WVF als trainer van het 2e elftal. Tevens maak ik deel uit van de organisatie van het Westenholte Festival, een 4-daags evenement in Zwolle voor zowel jong als oud. Binnen deze organisatie ben ik hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het beheer van sponsorrelaties. Het Westenholte Festival is een waardevolle gelegenheid voor gemeenschapsbinding en culturele verrijking.

Zowel in mijn professionele als persoonlijke leven ben ik gepassioneerd door ondernemerschap, samenwerking en het bevorderen van teamgeest. Mocht jij meer willen weten over mijn achtergrond of bent jij op zoek naar nieuwe zakelijke kansen of geschikte kandidaten, dan nodig ik je van harte uit om contact met mij op te nemen via 06-83973822 of roy@striktuitzendbureau.nl

#wijzijnstrikt #striktuitzendbureau #spot #selecteert #scoort