Uitzendbureau Steenwijk

Werken in Steenwijk .

Welkom bij Strikt Uitzendbureau nabij Steenwijk! Wil jij een baan in Steenwijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Het team van Strikt Uitzendbureau is gespecialiseerd in de branches bouw, jachtbouw, productie, schilder/afbouw, schoonmaak, techniek en zorg. Door onze kennis en ervaring zorgen wij graag voor de perfecte match tussen vakmensen en werkgever. Wat voor baan je ook zoekt, Strikt Uitzendbureau ondersteunt en begeleidt je naar het vinden van die baan die bij jou past!

 

  • Vacatures in de productie in Steenwijk

    Of je nu orderpicker, heftruckchauffeur of productiemedewerker vacatures in Steenwijk zoekt: de leukste vacatures vind je bij Strikt Uitzendbureau. Bekijk al onze vacatures in Steenwijk [hier] en solliciteer direct online!

 

  • Vacatures in de horeca in regio Steenwijk

    Wil jij graag werken in de horeca? Ligt jouw hart bij de horeca? Kies dan voor een (vakantie)baan nabij Steenwijk. Klik [hier] om als medewerker bediening of als medewerker keuken aan de slag te gaan.

 

  • Vacatures in de schoonmaak in Steenwijk

    Of je nu een baan zoekt als schoonmaker op kantoor of op een school of op een vakantiepark: je vindt jouw baan in Steenwijk bij Strikt Uitzendbureau. Wil jij als schoonmaker parttime werken met uitzicht op vast dienstverband? Bekijk [hier] al onze vacatures in de schoonmaak!

 

Hét uitzendbureau nabij Steenwijk voor gemotiveerde vakmensen

Wil jij een bezoekje brengen aan ons uitzendbureau nabij Steenwijk? De koffie staat klaar, dus loopt gerust bij ons binnen. Ons team gaat graag voor jou op zoek naar de best passende baan. Of je nu specifiek weet wat je wilt of graag in gesprek gaat over de mogelijkheden, Strikt Uitzendbureau staat voor je klaar!

 

Ons uitzendbureau vlakbij Steenwijk

Strikt Uitzendbureau is eigenwijs en innovatief met lef en durf, die net als jij geeft om jouw ontwikkeling! Ons enige doel is om jou aan die leuke baan in Steenwijk te helpen. Wij zijn voortdurend in beweging. Door jouw aan de juiste baan te helpen dragen wij bij aan de persoonlijke groei van talentvolle mensen. Dit doen wij met passie en oprechte interesse.

Benieuwd wat Strikt Uitzendbureau voor jou kan betekenen? Kom gerust eens langs! Je bent van harte welkom!

Jouw nieuwe start? Die vind je bij ons!

Strikt Uitzendbureau | spot. | selecteert. | scoort.

Vacatures bekijkenDirect inschrijven
Meer weten
Strikt-Uitzendbureau-ICON-DIAP-250

spot .

selecteert .

scoort .